فصلنامه مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست

تبادل توافق نامه حمایت شهرداری کرمان از انتشار مجله "مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست"

با امضای تفاهم‌نامه مابین دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و شهرداری کرمان «هایتک»، فصلنامۀ مشترک علمی پژوهشی با عنوان «مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست» منتشر خواهد شد.

شهردار کرمان در نشستی که به‌منظور امضای تفاهم‌نامه درخصوص انتشار فصلنامۀ مشترک علمی پژوهشی با عنوان «مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست» مابین دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و شهرداری کرمان برگزار شد، با بیان اینکه تفاوت شهرداری‌ها با سایر نهادها این است که امور شهرداری به‌شدت به زندگی مردم گره خورده است، افزود: تجاری‌سازی مقالات مرتبط با حوزۀ شهری به دلیل ارتباط با زندگی مردم و پروژه‌های شهری، سریع اتفاق می‌افتد و می‌تواند بسیاری از مشکلات مردم را حل کند و این مزیت شهرداری است.

سعید شعرباف با اشاره به اینکه بسیاری از مسایل شهرداری، ماهیت فناورانه و مرتبط با تحلیل‌های کیفی و کمی عمیق دارد، بیان کرد: در پی امضای این تفاهم‌نامه، اساتید و پژوهشگران با شهرداری ارتباط برقرار می‌کنند که با در اختیار قرار دادن داده‌های شهرداری می‌تواند منجر به تهیۀ پایان‌نامه‌های تخصصی در حوزه‌های موردنیاز شهرداری و ارایه مقالات با بالاترین کیفیت شود.

وی گفت: ما آماده‌ایم در قالب پروژه‌های مختلف با دانشگاه تعامل داشته باشیم و امیدوارم پس از انتشار فصلنامه به سمت همکاری‌های میدانی برویم و بتوانیم پروژه‌های طراحی و اجرا را با دانشگاه جلو ببریم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار کرمان نیز در این نشست، گفت: برای اولین‌بار در شهرداری کرمان در حوزۀ پژوهشی که بارها ضرورت آن ذکر شده، گام عملی برداشته می‌شود و این تفاهم‌نامه جزو توافق‌نامه‌هایی است که در لحظۀ امضا، عملیاتی هم شده است.

وحید خطیبی افزود: چارچوب این تفاهم‌نامه، انتشار یک فصلنامۀ علمی پژوهشی با همکاری شهرداری و دانشگاه هایتک است که در بازۀ زمانی کوتاهی می‌توانیم شاهد نتایج آن باشیم.

وی با بیان اینکه انتشار این فصلنامه به گونه‌ای طراحی و برنامه‌ریزی شده که تکاپوی پژوهشی در مجموعۀ شهرداری هم ایجاد کند، خاطرنشان کرد: سهمیۀ چاپ ۲۰ درصدی با قید طی کردن فرایند داوری برای مجموعۀ شهرداری در نظر گرفته شده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار کرمان با اشاره به اینکه تعداد زیادی از نیروهای شهرداری دارای مدرک دکترا و کارشناسی ارشد در رشته‌های مرتبط با مدیریت شهری هستند، افزود: تعداد زیادی از نیروهای شهرداری هم دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و دکترا هستند و انتشار این فصلنامۀ پژوهشی می‌تواند عاملی برای ایجاد انگیزه در پرسنل ما برای همکاری پژوهشی با دانشگاه باشد.

خطیبی خاطرنشان کرد: برای پژوهش‌هایی که با مشارکت کارمندان شهرداری انجام شود و منتج به نتایج مشخصی در حوزۀ شهری بشوند، می‌توان یک سهمیۀ ویژه اختصاص داد و فرایند داوری برای این نوع پژوهش‌ها تسریع شود.

وی بیان کرد: انتشار فصلنامۀ مشترک شهرداری و دانشگاه هایتک یک کار کاملاً اجرایی است که از همکاری دانشگاه در این زمینه تشکر ویژه دارم و با توجه به دیدگاه مثبتی که جناب شهردار به این امر دارند، امیدوارم فتح بابی برای گسترش این نوع همکاری‌ها باشد.

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته هایتک نیز در این نشست، بیان کرد: در دانشگاه تحصیلات تکمیلی، علوم بین‌رشته‌ای توسط اساتید متخصص تدریس می‌شود و پژوهش در این حوزه‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات سازمان‌هایی مانند شهرداری را حل کند.

حسین محبی با اشاره به اینکه حوزه‌های آموزش، پژوهش و فناوری در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته هایتک تجمیع شده‌اند، خاطرنشان کرد: این دانشگاه در تولید علم و پژوهش و تجاری‌سازی موفق عمل کرده است و در حال حاضر، در زمینۀ فناوری رتبۀ پنجم و در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور رتبۀ ششم را داریم.

وی افزود: هدف ما تجاری‌سازی و ایجاد فناوری براساس دانش کسب‌شده است و در این راه از همکاری شهرداری استقبال کرده و خواهان استمرار این تعامل هستیم.

لینک خبر در سایت شهرداری کرمان