فصلنامه مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست

فصلنامه علمی مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست وابسته به دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فن آوری پیشرفته است. انتشار این فصلنامه در سال 1402 با همکاری شهرداری کرمان به منظور توسعه پژوهش های کاربردی و علمی در خصوص مدیریت شهری با رویکرد محیط زیستی شروع به فعالیت نموده است. با توجه به این که دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فن آوری پیشرفته با اهداف پژوهشی بین رشته ایی فعالیت خود را آغاز و با موفقیت ادامه داده است؛ لذا فصلنامه علمی مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست نیز چنین هدفی را دنبال نموده و به انتشار پژوهش هایی با نوآوری شایسته در زمینه های مختلف مرتبط با توسعه شهری و شهرداری ها با محوریت محیط زیست و مدیریت شهری می پردازد. همچنین، به منظور بهبود نشر آثار و مقالات همکاری مشترکی از از اواسط سال 1402 با انجمن علمی مدیریت و مهندسی بهداشت، ایمنی و محیط زیست صورت گرفته و لذا این نشریه حاصل فعالیت مشترک دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و انجمن علمی مدیریت و مهندسی بهداشت، ایمنی و محیط‌زیست ایران است.

در حال حاضر این مجله با چاپ منظم 24 مقاله در قالب چهار شماره در سال و به زبان فارسی، دستاوردهای علمی، پژوهشی محققان کشور را در اختیار علاقه مندان به موضوع های پژوهشی مرتبط قرار می دهد.

خلاصه اطلاعات مجله

عنوان نشریه: مجله مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست

صاحب امتیاز:  دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

ناشر: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با همکاری انجمن علمی مدیریت و مهندسی بهداشت، ایمنی و محیط زیست ایران

عنوان انگلیسی نشریه: Urban Management & Environmental Engineering

گروه علمی (موضوعی): فنی و مهندسی

زیر گروه: مهندسی محیط زیست

حوزه‌های موضوعی نشریه: مهندسی محیط زیست، آلودگی محیط زیست، کشاورزی اکولوژیک، اقتصاد محیط زیست، مدیریت و برنامه ریزی محیط زیست، آموزش، ترویج محیط زیست، ارزیابی محیط زیست و کلیه موضوعاتی که مرتبط با حوزه مدیریت شهری و محیط زیست

درجه علمی: -

مدیر مسئول: دکتر حسین وحیدی

سردبیر: دکتر غلام رضا نبی بیدهندی

تاریخ آغاز اعتبار: 01/01/1402

نوع داوری: یک سو ناشناس و گمنام - محرمانه

میانگین بازه زمانی بررسی اولیه مقالات دریافتی: حدود 21 روز

میانگین بازه زمانی فرایند داوری پذیرش مقالات: 2 الی 3 ماه، حداقل دو داور

درصد پذیرش مقالات: 75 درصد (پاییز 1402)

فاصله انتشار:  فصلنامه

زبان نشریه:  فارسی (چکیده انگلیسی)

نوع نشریه: نشریه علمی

نوع مقالات: پژوهشی و مروری

نوع انتشار: الکترونیکی

نوع دسترسی: رایگان (تمام متن)

شاپای چـــــاپی: -

شاپای الکترونیکی: 2981-0361

شیوه استناددهی: شیوه‌نامه Numbered

تلفن: کارشناس مجله 03433773283  ، مدیر مسئول مجله 03433773283  | زمان تماس ساعت 9 صبح تا 2 عصر.

رایانامه دانشگاهی نشریه: jumee@kgut.ac.ir

رایانامه پشتیبان نشریه: -

آدرس وبگاه نشریه: https://jumee.kgut.ac.ir

هزینه داوری مقاله: ندارد، رایگان.

هزینه پذیرش نهایی و انتشار: ندارد، رایگان.

حق‌مؤلف (کپی‌رایت) مقالات: نشریه تابع قوانین بین‌المللی حق نشر همگانی کرییتیو کامنز (CC BY-NC) است. حق‌مؤلف مقالات از آن نویسندگان است و نویسندگان مالک و صاحب حق‌مؤلف اثر خود هستند.

نوع دسترسی: دسترسی آزاد به مقالات نشریه (مجله مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست) بر اساس  مجوز کرییتیو کامنز  (CC BY-NC)

کمیته بین‌المللی اخلاق نشر(کوپ): نشریه مجله مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست : با احترام به قوانین اخلاق نشر، تابع راهنماها، اصول و قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) است و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌کند.

سیاست مبارزه با سرقت ادبی و همانندجویی: بر اساس قرارداد با شرکت سیناوب تمامی مقالات ارسالی به نشریه مجله مدیریت شهری و مهندسی محیط زیست قبل از ورود به فرایند داوری از طریق نرم‌افزارهای مشابهت‌یاب، همتایاب و یا سمیم‌نور بررسی خواهند شد.

نکات قابل توجه نویسندگان: نشریه بعد از داوری و برای چاپ مقاله، هزینه ای دریافت نمی کند و بازنشر اطلاعات در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است. با توجه به درخواست کمیسیون نشریات علمی کشور، ثبت و نمایش شناسه رایگان ORCID و استفاده از رایانامه دانشگاهی یا سازمانی برای نویسندگان مقالات به دیدهشدن مقالات کمک شایانی می کند. بنابراین، از نویسندگان محترم درخواست می‌شود قبل از ارسال مقاله به نشریه نسبت به اخذ کد شناسه پژوهشگر ORCID و رایانامه دانشگاهی/سازمانی اقدام نمایند.

نویسنده مسئول مکاتبات: نویسنده مسئول مقاله بایستی حتماً نامه تأییدیه مکتوب را به همراه فرم‌های ارائه شده در قسمت راهنمای نویسندگان همراه مقاله ارسال نماید.

قالب مقالات نشریه: نسخه نهایی مقاله بعد از طی کردن مراحل داوری و پذیرش مقاله بایستی در قالب مجله ارسال شود. در غیر این صورت ترتیب اثر داده نخواهد شد.